CategoriesНовини

Започна строителството на жилищна сграда „Импресия“ ж.к Възраждане IV

Фирма „Кулински инвест“ и лично собственика  Георги Кулински даде начало на дейностите по изграждането на своят най – нов проект в ж.к Възраждане IV.

Първата копка на сграда „Импресия“ се състоя на 5.03.2021г. , като плановете на компанията са новата жилищна сграда да влезе в експлоатация до края на месец декември 2022 година.

Локацията на сграда „Импресия“

Сградата е разположена в непосредствена близост до бул. „Трети Март“.  Мястото е тихо и спокойно и същевременно изключително комуникативно. Намира се на 150м.  от автобусна спирка, в близост  до новоизградения парк в кв. „Възраждане“. В района има хипермаркети, болница, детски градини, училища, търговски център.

За сградата 

Състои се от 82 бр. апартаменти разположени в два входа А и Б, магазини, партерни гаражи, подземни и надземни паркоместа, цялото с РЗП 8335,20 кв.м. Апартаментите са с разнообразно изложение и функционално разпределение.

В проекта на отделните жилища е заложено поставянето Тухли – Керамични „Поротерм“ или “Младост“ Дограма – пет или шест камерна, стъклопакет – бяло 4 сезона, цвят по проект.

Външна топлоизолация – Топлоизолационна система -Баумит, Рьофикс, Кнауф, Марисан или друга не по-нисък ценови клас с 10см EPS топлоизолация, висок енергиен клас със силикат-силиконова мазилка. Външна декоративна облицовка, цвят и форма по проект. Декоративни елементи по фасада. Мазилка на стени-турбозол. Покрив –Хидроизолация на битумна основа, Битумни керемиди. Покривни прозорци.

Бъдещата жилищна сграда „Импресия“

Верен на традицията, екипът на „Кулински инвест “ отново е заложил в проекта и изграждането на търговски площи, които са неизменна част от съвременното жилищно строителство. Сградата ще разполага с общо два самостоятелни търговски обекта, както и с подземни парко места

В проекта на жилищната сграда е предвидено и атрактивно озеленяване, което да допринесе за по-екологичен, съвременен и атрактивен облик на района.

Вашият нов имот във Варна

Отделните апартаменти и търговски обекти в сграда „Импресия“ – Варна  вече могат да бъдат закупени, при това на преференциални цени.

Първите продажби са  факт и новите собственици ще влязат във владение след малко повече от година.

Можете и Вие да станете собственик на апартамент или магазин в жилищна сграда „Импресия“.

Необходимо е да направите своето запитване и наш консултант ще се свърже с Вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *