За нас

За нас

За нас

"Кулински инвест ЕООД"

 

Инвеститор в строителството с дългогодишен професионален опит.

 

Фирмата е основана е през 2008г. 

През годините се доказа на пазара като надежден партньор в цялостното изграждане на сгради. 

 

Основната дейност е инвестиция в изграждане на жилищни сгради , което обхваща целия процес от закупуване на терени, проектирането и изграждането им.

 

Също така предлагаме извършване на довършителни работи, съобразявайки се с идеите и изискванията на клиентите ни. Целта на компанията е постигане на максимален комфорт и удобство за клиентите си и коректност във взаимоотношенията с партньорите си.

В дейността на фирмата се включва и покупко-продажба на недвижими имоти, парцели, отдаване под наем, изготвяне на документи, консултантска дейност.  На база на натрупания опит, при планирането на всеки проект отчитаме много фактори, които впоследствие ще допринесат не само за предлагането на комфортни и функционални жилища, но и за отличния им инвестиционен потенциал.

В изгражданите от нас обекти влагаме съвременни и висококачествени строителни материали от водещи производители, осигуряващи максимална енергийна ефективност на жилищата и функционалност. 

Така се осигурява безпроблемна експлоатация дълго след изтичане на законния гаранционен срок.

12

години

ОПИТ В СТРОИТЕЛСТВОТО
Защо да изберете нас ?

Продажбата на апартаменти, гаражи и паркоместа в нашите обекти или обектите на нашите партньори се осъществява ексклузивно и само от нас, без посредник и без комисиона от купувача, директно от инвеститор.

0
кв.м. застроена площ
0
Продадени имота
0
годишен опит
0
Клиента които ни се довериха