СГРАДА "ДЕЖА ВЮ"
ж.к "Владислав Варненчик " срещу м-н "Джъмбо"

Свободни апартаменти

Списъкът не е намерен.

Сграда „ДЕЖАВЮ“ – сграда със смесено предназначение с РЗП 8223,56 м2. Ситуирана в сърцето на варненския квартал „Владислав Варненчик“, в непосредствена близост до най-голямата верига за играчки „ДЖЪМБО“. Районът е със силно развита инфраструктура – хранителен хипермаркет „Кауфланд“ е на 100 м, ЛИДЪЛ, медицински център – ДКЦ 3, БУЛМАГ, пощенски клон, училища (основно и средно), детски градини, парк за отдих, „Пазар“ ООД. Свързва се с центъра с тролейбусни линии 82 и 88 и множество автобусни (14, 20, 22, 41, 118, 118А, 148 и 209). Сградата е с бърз и лесен достъп до центъра на морския град – на 5 мин. от магистрала Хемус, с излаз на три главни булеварда „Трети март“ „Цар Освободител“ и „Константин и Фружин“, които улесняват придвижването.

Жилищна сграда ДЕЖАВЮ е проектирана на 10 етажа. Входът към южната страна е за подземния етаж към гаражите и търговските обекти – на подземния етаж се намират 25 гаража с парклиф система, четири двойни и четири тройни гаража и шест броя велосипедни паркоместа. На етаж две – два търговски обекта. На етаж три – жилищна с офисна част. От четвъртия етаж – шест жилищни етажа. Покривният (десети етаж) – офисна част. Сградата разполага с 42 двустайни апартамента с квадратури от 56,86 м2 и 30 тристайни апартамента с квадратури от 87,76 м2. Някои от тристайните апартаменти са с две мокри помещения и килер. В сградата ще функционират два асансьора. Помещенията са функционални с правилни форми и добри изложения. От четвъртия етаж се разкрива красива панорама към целия град, която във вечерните часове носи наслада и спокойствие на живущите. Входът за жилищната част е от западната страна на сградата към булевард „Константин и Фружин“. Сградата се отличава със своята съвременна визия и модерна архитектура. Районът в околността няма да бъде застрояван с високи сгради и гледката ще бъде нескриваема.

Апартаментите се предлагат в степен на завършеност по БДС (замазка и шпакловка). Стени: в мокрите помещения на вароциментна мазилка, в сухите на гипсова мазилка. Тавани: в мокри помещения – окачени тавани от влагоустойчив гипсокартон, в сухи помещения и коридори на гипсова мазилка. Подовата настилка за жилищните помещения ще е циментова замазка, за лоджии и балкони с гранитогресни плочи. Предвидена е блиндирана входна врата, а дограмата ще бъде най-висок клас PVC, 5 камерна и троен стъклопакет-бяло и енерджи. Изградена инсталация за интернет и домофонна система до всеки апартамент. Подготвена инсталация за монтаж на климатик. Всички ВиК инсталации в помещенията ще бъдат завършени на тапа и монтирани сифони в мокрите помещения; Захранването на всички консуматори ще става от апартаментно електрическо табло. Апартаментните табла са с входящ автоматичен прекъсвач и изходящи автоматични предпазители.

22.08.2022 откриване на строителна линия срок за завършване 24 месеца

Акт 14 – след 12 месеца

Акт 15 – след 18 месеца

Акт 16 – след 24 месеца

fsdfsdfsfsfssfsvvxcvxvxcv

Реализирани от нас проекти

Сравнение на реклами

Сравни