Свободни апартаменти

изберете етаж за да видите налични

Сграда „Дежа вю 2“ се намира в сърцето на квартал „Владислав Варненчик“ във Варна, в близост до най-голямата верига за детски играчки „Джъмбо“. Помещенията са функционални с правилни форми и добри изложения. Апартаментите се предлагат завършени по БДС, като има възможност за закупуване на подземни паркоместа.

Жилищната сграда „Дежа вю“ е проектирана на девет етажа и разполага с подземни паркоместа и два асансьора.

Сградата се намира на тихо, но комуникативно място с бърз достъп до централната част на града. В близост има автобусна спирка с удобен транспорт, както и училища, детски градини, големи търговски и хранителни магазини.

Жилищна сграда „ДЕЖАВЮ 2“ е проектирана на 10 етажа. От които жилищни 9.

В сградата ще функционират два асансьора.

Помещенията са функционални с правилни форми и добри изложения.

От четвъртия етаж се разкрива красива панорама към целия град, която във вечерните часове носи наслада и спокойствие на живущите.

Входът за жилищната част е от западната страна на сградата към булевард „Константин и Фружин“. Сградата се отличава със своята съвременна визия и модерна архитектура. Районът в околността няма да бъде застрояван с високи сгради и гледката ще бъде нескриваема.

Апартаментите се предлагат в степен на завършеност по БДС (замазка и шпакловка). Стени: в мокрите помещения на вароциментна мазилка, в сухите на гипсова мазилка. Тавани: в мокри помещения – окачени тавани от влагоустойчив гипсокартон, в сухи помещения и коридори на гипсова мазилка. Подовата настилка за жилищните помещения ще е циментова замазка, за лоджии и балкони с гранитогресни плочи. Предвидена е блиндирана входна врата, а дограмата ще бъде най-висок клас PVC, 5 камерна и троен стъклопакет-бяло и енерджи. Изградена инсталация за интернет и домофонна система до всеки апартамент. Подготвена инсталация за монтаж на климатик. Всички ВиК инсталации в помещенията ще бъдат завършени на тапа и монтирани сифони в мокрите помещения; Захранването на всички консуматори ще става от апартаментно електрическо табло. Апартаментните табла са с входящ автоматичен прекъсвач и изходящи автоматични предпазители.

04.12.2023 откриване на строителна линия срок за завършване 24 месеца

Акт 14 – след 12 месеца

Акт 15 – след 18 месеца

Акт 16 – след 24 месеца

fsdfsdfsfsfssfsvvxcvxvxcv

Реализирани проекти

Сравнение на реклами

Сравни